BB Stockholms BVC söker BVC-sjuksköterska till populär barnavårdscentral på Kungsholmen!

BB Stockholms BVC söker BVC-sjuksköterska till populär barnavårdscentral på Kungsholmen!

Uppskattar du prestigelöst samarbete och vill komma till en arbetsplats där alla kan trivas och utvecklas? Välkommen till BVC BB Stockholm Family!

Vi söker dig som är barnsjuksköterska alt distriktssköterska med erfarenhet av BVC och som har en nyfikenhet inför mötet med andra människor. Om du är bra på att skapa kontakt med den härliga treåringen såväl som den nyblivna familjen så kanske du är den vi söker till vårt BVC-gäng!

Med din tidigare erfarenhet vet du också att arbetet på BVC kräver kreativitet, lyhördhet och att man samtidigt gillar att organisera och strukturera sitt eget arbete och sin kalender. Att ha den möjligheten till självständigt arbete men ändå vara en del av en kreativ grupp är mycket positivt för oss 10 sjuksköterskor som arbetar här!

Tillsammans med barnläkare, allmänläkare och övriga konsulter bedriver vi på Region Stockholms uppdrag arbete enligt BVC basprogram.

Vi ser stora fördelar med att ha nära samarbete kring föräldrastöd och öppen förskola vilket kan underlätta vårt eget arbete men framförallt vara bra  för familjerna. Av den anledningen bedriver vi Innerstadens Familjecentral tillsammans med Stockholms stad och våra barnmorskor på BB Family barnmorskemottagning, vilka vi också delar lokaler med. För många blivande föräldrar blir det naturligt att söka sig vidare till vår BVC med sitt nyfödda barn, i en familjär omgivning omed bekanta ansikten.

På vår amningsmottagning har vi möjlighet att ge utökat amningsstöd vilket vi är mycket stolta över!

Om detta åter det lockande är du välkommen med din ansökan till:

Chefbarnmorska Joanna Daller Moberg joanna.daller-moberg@bbsfamily.se senast 23-04-30.

Intervjuer sker fortlöpande.

  • Tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader. 100 %, 40 timmar/vecka
  • Behörighet - barnsjuksköterska alternativt distriktssköterska med erfarenhet av BVC-arbete
  • Intresse och erfarenhet av amningsrådgivning är meriterande
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Individuell lönesättning
  • Kollektivavtal Vård och omsorg bransch E
  • Friskvårdsersättning

HR Tess Langemar tess.langemar@bbstockholm.se

Om BB Stockholm och BB Stockholm Family

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, amningsmottagning, preventivmedelsrådgivning samt en cytologisk provtagning.

Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City, i Sickla och på Ekerö. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus.

Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna är vår största tillgång. Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Prima Vård (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

Vi tillämpar bakgrundskontroll vid rekryteringar.

Läs mer här!

Ledningsgrupp BB Stockholm

ledningsgrupp

Ledningsgrupp BB Stockholm