BB Stockholms BVC söker BHV-sjuksköterska till populär barnavårdscentral på Kungsholmen!

BB Stockholms BVC söker BHV-sjuksköterska till populär barnavårdscentral på Kungsholmen!

Uppskattar du prestigelöst samarbete och vill gå till en arbetsplats där alla kan trivas och utvecklas? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som är barnsjuksköterska alt distriktssköterska med erfarenhet av BVC och som har en nyfikenhet inför mötet med andra människor. Är du bra på att skapa kontakt med den härliga treåringen såväl som den nyblivna familjen?  Då kanske du är den vi söker till vårt BVC-gäng!

Med din tidigare erfarenhet vet du också att arbetet på BVC kräver kreativitet, lyhördhet och att man samtidigt tycker om att organisera och strukturera sitt eget arbete och sin kalender. Att ha den möjligheten till självständigt arbete men ändå vara en del av en kreativ grupp är positivt för oss tio sjuksköterskor som arbetar här!

Tillsammans med barnläkare, allmänläkare och övriga konsulter bedriver vi på Region Stockholms uppdrag barnhälsovård enligt basprogrammet för BVC.

Vi ser stora fördelar med att ha ett nära samarbete kring föräldrastöd och öppen förskola. Det underlättar vårt eget arbete men framförallt är det bra för familjerna. Av den anledningen bedriver vi Innerstadens Familjecentral tillsammans med Stockholms stad och våra barnmorskor på BB Stockholm Family barnmorskemottagning på Kungsholmen, som vi delar lokaler med. För många blivande föräldrar blir det naturligt att söka sig vidare till vår BVC med sitt nyfödda barn, i en trygg  miljö med bekanta ansikten.

På vår amningsmottagning har vi möjlighet att ge utökat amningsstöd på uppdrag av Region Stockholm, vilket vi är mycket stolta över!

Låter det lockande? Välkommen med din ansökan senast 23-03-19!

Chefbarnmorska Joanna Daller Moberg joanna.daller-moberg@bbsfamily.se

Intervjuer sker fortlöpande

  • Visstidsanställning 12 månader, 40 timmar/vecka.
  • Behörighet - Barnsjuksköterska alt. Distriktssköterska med erfarenhet av arbete på BVC. Intresse och erfarenhet av amningsrådgivning är meriterande
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Individuell lönesättning
  • Kollektivavtal Vård och omsorg bransch E
  • Friskvårdsersättning

HR Tess Langemar tess.langemar@bbstockholm.se

Om BB Stockholm/Family

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, amningsmottagning, preventivmedelsrådgivning samt en cytologisk provtagning. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City, i Sickla och på Ekerö. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus.Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna är vår största tillgång. Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Aleris (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

Vi tillämpar bakgrundskontroll vid rekryteringar

Mer information

Ledningsgrupp BB Stockholm

ledningsgrupp

Ledningsgrupp BB Stockholm