BB Stockholm söker Chefbarnmorska till spännande uppdrag!

BB Stockholm söker Chefbarnmorska till spännande uppdrag!

Vill du vara med och skapa framtidens graviditets- och förlossningsvård tillsammans med oss på BB Stockholm?
Tjänsten är tillsatt! Tack för visat intresse!

Lockas du av tanken på en sammanhållen vårdkedja där våra barnmorskemottagningar och förlossningsavdelning ingår? Är du självständig, driven och van att vara chef? Då kan du vara den vi söker!

BB Stockholm kommer starta  tilläggsuppdraget ”Sammanhållen vårdkedja under graviditet, förlossning och eftervård”. Det kallas i vissa sammanhang för Case Load och kan liknas vid Min barnmorska på Karolinska Huddinge som har haft stora framgångar och många nöjda familjer. Modellen innebär att ett team barnmorskor följer den gravida kvinnan hela vägen från inskrivning på barnmorskemottagning (BMM) till födsel och sedan efterkontroll på BMM.

En tydlig vision 

Vi på BB Stockholm arbetar med kvinnan i fokus utifrån våra värdeord respekt, engagemang och kvalitet. Våra värdeord genomsyrar vårt dagliga arbete. Vår gemensamma filosofi är att ge alla familjer förutsättningar för den bästa tänkbara starten på föräldraskapet. Om du känner igen dig, då förstår du arbetssättet på BB Stockholm och BB Stockholm Family. 

Om tjänsten

Tjänsten som chefbarnmorska innebär att du planerar, organiserar och driver sammanhållen vårdkedja på BB Stockholm. Du kommer även arbeta kliniskt.

Vi söker dig som är strukturerad och ser det administrativa arbetet som en naturlig del av arbetet. En visionär med känsla för BB Stockholm-modellen som tillsammans med teamet bygger upp den nya verksamheten.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska. Du har tidigare arbetat som chef antingen inom kvinnosjukvården eller på en barnmorskemottagning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till självständigt arbete likväl som samarbetsförmåga och flexibilitet. 

Övrig information

  • Tillsvidareanställning 40 tim./ vecka. Vi tillämpar 6 mån provanställning
  • Sista ansökningsdatum: 2023-12-15
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Individuell lönesättning
  • Kollektivavtal Vård och omsorgbransch E

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Välkommen att skicka din ansökan via mail till: jobbannons@bbstockholm.se 

Britta Wernolf Verksamhetschef omvårdnad och Joanna Daller Moberg chefbarnmorska BMM

Tess Langemar HR tess.langemar@bbstockholm.se

Ellinor Brengesjö Förtroendevald SRAT ellinor.brengesjo@bbstockholm.se

Är du barnmorska och är intresserad av att arbeta med Min Barnmorska BB Stockholm?

Maila Joanna Daller Moberg joanna.daller-moberg(@)bbsfamily.se för intresseanmälan. Annons kommer i början av 2024.

Om BB Stockholm AB

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning och cytologisk provtagning. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City, i Sickla och på Ekerö. Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång. Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Prima Vård (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

Läs mer här!

Ledningsgrupp BB Stockholm

ledningsgrupp

Ledningsgrupp BB Stockholm

Om oss

Om oss

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård samt preventivmedelsrådgivning och cytologi