BB Stockholm söker administratör

BB Stockholm söker administratör

Är du en engagerad person som vill ge det där lilla extra? Är du organiserad och gillar struktur? Då kan du vara den vi söker!

Vi på BB Stockholm söker nu en administratör med sekreteraruppgifter till vår förlossnings- och eftervårdsklinik på Danderyds sjukhus.

För att trivas i denna roll behöver du vara strukturerad och ordningsam. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i olika system och van vid digitalt arbete. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket – både i tal och skrift. Det är en fördel om du även behärskar engelska, eftersom vissa av våra patienter kommunicerar på engelska. Tidigare arbete med administration är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
  • Utföra enklare ekonomiuppgifter
  • Hantera post
  • Rekvirering av patientjournaler
  • Administrera företagets mail
  • Arbeta med Microsoft Office (Word, Excel, Power Point)
  • Arbeta i journalsystemen Take Care och Obstetrix
  • Föra protokoll vid möten
Övrig information

Anställningsform: Tillsvidare, 100 % med provanställning 6 månader

Veckoarbetstidsmått: 40 timmar/vecka, dagtid måndag till fredag

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Vi tillämpar bakgrundskontroller

Välkommen att skicka din ansökan till HR-ansvarig Tess Langemar

tess.langemar@bbstockholm.se

Facklig representant är Veronica Juselius

veronica.juselius@bbstockholm.se

Om BB Stockholm AB

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning samt cytologisk provtagning. Vår slutenvård (förlossnings – och eftervårdsklinik) är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City, i Sickla och på Ekerö. Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång. Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Aleris AB (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

Se vidare på vår hemsida www.bbstockholm.se

 

Läs mer här!

Ledningsgrupp BB Stockholm

ledningsgrupp

Ledningsgrupp BB Stockholm