BB Stockholm Family BVC söker sjuksköterska till populär BVC och amningsmottagning på Kungsholmen!

BB Stockholm Family BVC söker sjuksköterska till populär BVC och amningsmottagning på Kungsholmen!

Är du bra på att skapa kontakt med den härliga treåringen såväl som den nyblivna familjen? Då kanske du är den vi söker till vårt BVC gäng!

Vi söker dig som är barnsjuksköterska alt distriktssköterska med både BVC- och amningserfarenhet och har en nyfikenhet inför mötet med andra människor. Med din tidigare erfarenhet vet du också att arbetet på BVC kräver kreativitet, lyhördhet och att man samtidigt gillar att organisera och strukturera sitt eget arbete. Att ha möjlighet till självständigt arbete men ändå vara en del av en kreativ grupp är positivt för oss 10 sjuksköterskor som arbetar här!

Tillsammans med barnläkare, allmänläkare och övriga konsulter bedriver vi arbete enligt BVH basprogram på uppdrag av Region Stockholm.

Vi ser stora fördelar med att ha nära samarbete kring föräldrastöd och öppen förskola vilket kan underlätta vårt eget arbete men framförallt vara bra för familjerna. Vi tillhör Innerstadens Familjecentral tillsammans med Stockholms stad och våra barnmorskor på BB Stockholm Family Kungsholmens barnmorskemottagning, vilka vi också delar lokaler med. För många blivande föräldrar blir det naturligt att söka sig vidare till vår BVC med sitt nyfödda barn, i bekant omgivning och med bekanta ansikten.

På vår amningsmottagning har vi möjlighet att ge utökat amningsstöd, vilket vi är mycket stolta över!

Låter det lockande? Varmt välkommen med din ansökan till:

Chefsjuksköterska Katarina Brunefors katarina.brunefors@bbsfamily.se senast 24-06-15

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan anställningstidens slut.

Om tjänsten:
  • Tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader alternativt vikariat. 100%, 40 tim. per vecka på BVC/amningsmottagning.
  • Behörighet - Barnsjuksköterska alt. Distriktssköterska med erfarenhet av arbete på
  • Erfarenhet och utbildning inom amning minst 7,5 poäng är meriterande
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Individuell lönesättning
  • Kollektivavtal Vård och omsorg bransch E
  • Friskvårdsersättning

HR Tess Langemar tess.langemar@bbstockholm.se

Om BB Stockholm/Family

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, amningsmottagning, preventivmedelsrådgivning samt en cytologisk provtagning. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City, i Sickla och på Ekerö. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna är vår största tillgång. Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Prima vård (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

Vi tillämpar bakgrundskontroll vid rekryteringar

 

Ledningsgrupp BB Stockholm

ledningsgrupp

Ledningsgrupp BB Stockholm