BB Stockholm söker chefssjuksköterska till BVC

BB Stockholm söker chefssjuksköterska till BVC

Vill du vara med och leda vår populära Barnavårdscentral?

Lockas du av tanken att verka inom en sammanhållen vårdkedja där flera enheter ingår? Är du en person tycker det är kul samt utvecklas av att coacha andra? Ser du dig själv i en roll där du får jobba både kliniskt och administrativt och tycker att det är roligt? Läs vidare!

På BB Stockholm är vår gemensamma filosofi att ge bästa tänkbara start på föräldraskapet. Våra värdeord som genomsyrar vårt dagliga arbete är Respekt, Engagemang och Kvalitet.

Vår BVC är idag en stabil och välrenommerad verksamhet belägen på Sankt Eriksgatan på populära Kungsholmen. Vi delar lokal tillsammans med en av våra barnmorskemottagningar, vilket har stora fördelar. Vi bedriver verksamheten på uppdrag av Region Stockholm.

På mottagningen på arbetar idag 10 sjuksköterskor, 1 undersköterska, barnläkare samt övriga samarbetspartners. Vi driver sedan 2020 även BB Stockholms Amningsmottagning och i samverkan med vår barnmorskemottagning och Stockholms stad bedriver vi också Innerstadens Familjecentral.

För att kunna ge bästa möjliga stöd till våra familjer ser vi att verksamhetsutveckling i stort och smått behöver finnas med oss i vardagen, därför söker vi nu en chefssjuksköterska som kommer att planera och leda arbetet på vår BVC och amningsmottagning. Vi söker dig vars största drivkraft är att leda och stödja dina medarbetare och skapa möjligheter för dem att utvecklas.

Du kommer att ha både budget- och personalansvar varför du behöver vara duktig på att se både medarbetar-, verksamhets-, och ekonomiperspektivet i sin helhet. Vi ser våra medarbetare som företagets absolut viktigaste tillgång och i denna tjänst som chefssjuksköterska har du stor möjlighet att tillsammans med dina medarbetare driva denna utveckling framåt!

Om dig;

  • Du har behörighet som barnsjuksköterska eller distriktsjuksköterska med erfarenhet av ledarskap från en barnavårdscentral
  • Du har förståelse och god kunskap inom budgethantering
  • Du är prestigelös och gillar att samarbeta och förstår att ensam INTE är stark.
  • Du har lätt att kommunicera, skapa relationer och är lyhörd

Som vår chefssjuksköterska kommer du samarbeta och ha stöd av flera andra funktioner, bland annat din verksamhetschef, dina chefskollegor i operativ och strategisk ledningsgrupp, HR med flera.

Är du intresserad av att bli en av oss skicka din ansökan till:

Verksamhetschef Åsa Wijkström tel. 070-7362505 asa.wijkstrom@bbstockholm.se

Har du frågor om tjänsten kan du även ta kontakt med vår tillförordnade

Chefsbarnmorska BVC; Joanna Daller Moberg joanna.daller-moberg@bbsfamily.se

eller HR; Tess Langemar tess.langemar@bbstockholm.se

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Övrig information
  • Tillsvidareanställning 40 tim./ vecka. Vi tillämpar 6 mån provanställning samt bakgrundskontroll
  • Sista ansökningsdatum: 2023-08-15
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Individuell lönesättning
  • Kollektivavtal Vård och omsorgbransch E
  • Friskvårdsersättning
Om BB Stockholm AB

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning och cytologisk provtagning. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City, i Sickla och på Ekerö. Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång. Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Prima vård AB (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

När barnet är fött

När barnet är fött